maanantai 2. maaliskuuta 2015

Tekisi mieli luovuttaa :(

Reilun viikon olen nyt syönyt sen noin 1500 kcal päivässä ja paino on noussut kilon. Alkaa hiljalleen usko loppua :( Eilen puntarin tulos otti niin paljon päähän,että vetäisin sitten sipsipussin ja pullaa. Ei sekään tietysti nyt hirveän fiksua ollut.

Ehkäpä pitäisi vaan sitkeästi muistaa parhaat kuulemani lohduttavat sanat "Huomenna on päivä erilainen".

Tänään olenkin unohtanut kalorien laskemisen, mutta en myöskään ole vetänyt kaksin käsin herkkuja. Ja tällä linjalla jatkan koko viikon, pää ei nyt vaan kestä tätä hommaa muuten.

5 kommenttia:

 1. Sinulla on kyllä outoakin oudompi aineenvaihdunta :(

  VastaaPoista
 2. Tuttua! Olin viime viikon lomalla. Liikuin joka päivä, mm. uin, hiihdin ja kävelin. Söin ihan normaalisti, yhtenä päivänä puolikkaan pizzan jne.. Paino nousi yli 2 kiloa viikossa! Yksi kilohan on 7000 kcal, joten en taaskaan tajua että miten voi viikolla tulla yli 14000 plussakaloria vaikka ei vedä rasvaa suoraan voipaketista.

  VastaaPoista
 3. Saattaahan hyvin olla, että sinulla on menossa jokin tietty aika kuukaudesta, jolloin kroppa vaan kerää itseensä ylimääräistä nestettä. Mulla ainakin sekä kierron puolivälissä sekä lopussa on selkeesti "pöhökausi". Ensin paino jumittaa ja nousee, ja yhtäkkiä huomaakin tiputtaneensa 1,5kg. Tsemppiä vaan, ei saa antaa periksi! :)

  VastaaPoista
 4. Moi! Eksyin blogiisi ja luin mm. käynnistäsi ravitsemusterapeutilla. Täytyy sanoa, että kyllä oli aivan järkyttäviä nuo esimerkki ateriat ja kalorimäärät, mutta sitähän nuo virallisterveelliset suositukset ovat. :( Suosittelisin, että jos vielä jossain vaiheessa innostut ammattilaisen puheille menemään niin etsi ravintoterapeutti, joka ei edusta ns."virallista" linjaa. Itse suosittelisin Terveysopisto Saluksen käynyttä ravintoterapeuttia, heiltä saattaa löytyä apua ja vinkkejä tuohon lapsettomuusasiaankin. :) Tämän ei ole tarkoitus olla millään tapaa mainos vaan vinkki ja oma kokemus. :)

  VastaaPoista