keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Aurinko paistaa ja painokin tippuu :)

Täällä meillä on ollut aivan mahtavat kelit viime päivinä ja itselläkin on ollut positiiviset fiilikset. Metforminia olen tosin vieläkin ottanut vasta yhden pillerin päivässä, tarkoitus olisi nyt perjantaista lähtien nostaa kahteen. Mulla on ollut alkuviikosta opetusta paljon koulun ulkopuolella, enkä nyt viitsinyt ottaa riskiä mahdollisten vatsaoireiden kanssa. 

Mutta paino oli viikossa tippunut hieman, nyt ollaan lukemissa 106,4kg. 

5 kommenttia:

 1. Hyvä, hyvä!

  Höh, minä sain muuten nyt käskyn että ainakin 20-30 kg pitää saada pois ennen kuin edes yritän raskautta... En jaksaisi odottaa, kun ikääkin jo on. Mutta kaipa tämä tästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle lapsettomuuslääkäri myös mainitsi (kannustavasti) että oman terveyden vuoksi se painonpudotus olisi vaan pop, mutta onhan tämä hankalaa, kun haluaisi kaiken nyt heti :D

   Poista
  2. Hei, mulla olis muutama ajatus (ja oma kokemus) jaettavana tästä ylipaino ja lapsettomuushoidot systeemistä, mutten viitsi näin julkisesti kirjoittaa kaikkia henk.koht. juttuja tähän, joten jos haluatte puhua/kysellä enemmän, niin laittakaan meiliä mamakuntoon (at) gmail.com :)

   Ihan tälleen yleisesti sanon vaan, että lääkäreissä on eroja ja ensimmäisen oman lääkärikäynnin perustella olisin varmaan vieläkin lapseton, kun taas toisen lääkärin kannustuksella ja hoitojen aloittamisen seurauksena mulla on ihana pieni poika :)

   Poista
 2. Mahtava juttu, pienin askelin! :)

  Aurinko on kyllä ihana, jaksaa ihan eri tavalla töidenkin jälkeen, kun ei ole enää pimeää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin pienin askelin, mutta kuukausien jumin jälkeen otan nuo muutaman sadan gramman pudotukset ilolla vastaan :)

   Poista