tiistai 31. maaliskuuta 2015

Ei enää kevyitä lapsettomuushoitoja

Kävin heti aamulla aukiolotutkimuksessa ja tulokset eivät olleet hyvät. Vasen munatorvi on tukossa, joten meidän hoitovaihtoehdoksi jää nyt koeputkihedelmöitys ellen jollain ihmeellä tässä kierrossa ovuloi oikealta puolelta ja onnistu vielä tulemaan raskaaksi (todennäköisyys noin 10-15%).  Ja sittenkin kuulemma suurena riskinä on kohdunulkoinen raskaus. Ohjeena tyyliin rynnätä heti verikokeeseen ja ultraan, jos pienikin epäilys luomuraskaudesta.Voitte varmaan kuvitella, että tällä hetkellä tunnelmat eivät ole kovinkaan aurinkoiset. 

Kesälomasuunnitelmatkin jäävät nyt jäähylle. Lomarahat käytetäänkin lapsettomuushoitoihin. Eikä me nyt sitten osteta uutta sänkyäkään vaan nekin rahat menee hoitoon. Hintaa yksityisellä tulee n. 3000-4000 e. Ajattelimme kokeilla onneamme kerran yksityisellä ja sitten varmaan siirtyä julkiselle jonottamaan. 

Ja edelleen sitä painoa pitäisi saada pois. No jotain positiivista sentään, en tullut kotiin kaupan kautta ja lääkinnyt surullista oloani karkilla.


2 kommenttia:

  1. Ongelmaa kerrakseen :( Mutta täällä pidetään peukkuja että nappaisi.

    VastaaPoista
  2. Minä en pääse edes aukkariin, kun painoa on NELJÄ kiloa liikaa. Mutta eipä ole rahaa hoitoihin, joten turha kai se on tutkiakaan.

    VastaaPoista