tiistai 24. heinäkuuta 2012

Sairas mikä sairas

Ylävatsan ultrassa käyty  ja jotain häikkää siellä nyt on, tosin kaikki on vielä arvailujen tasolla. Jatkotutkimuksena tehdään vielä luultavasti magneettikuvaus, jos erikoislääkäri on samaa mieltä yleislääkärin kanssa. 

Lähete tutkimuksiin tulee sitten kotiin, onneksi tuo magneettikuvaus on kivuton, pelkäsin jo joutuvani vatsalaukun tähystykseen, se on kuulemma hyvin epämiellyttävä tutkimus.


Mutta onneksi saan siis jatkaa normaalisti liikkumista :)


weheartit.com

4 kommenttia:

 1. Itsellä todettiin ylävatsan ultrassa 2010 rasvamaksa ja sappirakossa soraa, käskettiin laihduttamaan ja välttelemään rasvaa - päätin tutustua asiaa paremmin itse ja aloin karppaamaan :D Nyt ei ole ollut sappikohtauksia kuukausiin, maksa-arvot ovat laskussa ja odottelen että marraskuussa pääsen kontrollikokeisiin jossa nähdään onko karppaus purrut myös maksan rasvoittumiseen. Lääkärin ilmettä odotellessa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen tuota karppaamista miettinyt, mutta töissä on "pakko" olla esimerkkiruokailijana oppilaille ja opettajille ei edes ole jääkaappia/mikroa. Karppaus koulujen alettua olisi liian hankalaa :(

   Poista
 2. Huih, toivottavasti ei mitään vakavampaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei onneksi, mutta varmuuden vuoksi luultavasti ne magneettikuvat, kun ultraäänellä ei ihan kaikkea näe.

   Poista