keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Liikuntasuunnitelma

Sunnuntaina bongasin netistä 5 kilometrin juoksuohjelman (Kunto Plus-lehti 5 km ). Nettisivuja lainatakseni "Ohjelma alkaa aivan alusta, ja tavoitteena on jaksaa juosta puolen tunnin lenkki vaivatta." Kyseessä on siis 12 viikon ohjelma, jota aion käyttää osittain apuna.

Ensimmäinen päivä sujui muuten hyvin, mutta hölkätessäni  sen vaivaisen 1 min x 2  ajan vastaan tuli muutama eri ikäinen (hyväkuntoinen) naislenkkeilijä ja hyvä etteivät pudottaneet silmiään päästään. Kai se  sitten on niin, että lihavaa liikkujaa saa ihan vapaasti tuijottaa... Eihän nyt läski ihminen voi liikkua ja hui kauhistus vielä hölkäten!


Ensi kerralla voisin laittaa alla olevan kyltin selkääni :Pmaanantaina siis kävely/hölkkä n. 30 min (Sports Trackerin mukaan 190 kcal)
tiistaina kävely n. 40 min (Sports Trackerin mukaan 251 kcal)2 kommenttia:

  1. Heh, alkoi hymyilyttää. Itsekin yritän nyt aloittaa lenkkeilyn ja tekisi niin mieli hölkätä...mut kunto ei kyllä riitä vielä siihen. Jotenkin viimeks kun olin kävelyllä ajattelin että jos otan nyt vähän hölkkäaskelia niin tietty joku kuntoilija tulee vastaan ja kattoo et mitä toi touhuu :DD

    VastaaPoista
  2. Joo, näin pluskokoisena (ja isorintaisena) hölkkääminen on tuijotuslaji :D

    VastaaPoista