keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Haaveilua uusista vaatteista

Kävin eilen sauvakävelemässä ja lenkki oli todella tuskainen, koska caprini meinasivat koko ajan pudota jalasta. Ärsyttävää! Niissä ei siis ole ollenkaan nauhoja, vaan vain sellainen resorivyötärö ja kun taskussa oli puhelin, iPod ja avaimet niin painovoima oli (melkein) voittaja :D

Kävin tänään sitten S-Marketissa ja löysin Torstain kevyet pitkälahkeiset ulkoiluhousut, maksoivat 24.90 e. Haluaisin myös kuitenkin uudet capritkin, sellaiset löysin Ellokselta. Kauhean hankalaa löytää housuja joissa on taskut ja ihme kyllä Adidaksen koko 46/48 on mulle just sopiva :)Mutta postikuluineen nuo tulisivat maksamaan 50 e, täytyy vielä miettiä.

Haluaisin myös löytää jostain kivoja t-paitoja lenkeille, mutta niitä ei tullut vastaan. Vinkkejä otetaan vastaan :)

6 kommenttia:

 1. Itse olen tilannut t-paitoja jonkin verran ellokselta. Jotenkin tuntuu että suurikokoisia treenivaatteita on todella vähän tarjolla. Olen tähän asti pärjäillyt ihan perus-teepaidoilla. Vielä me ollaan siinä painossa että shoppaillaan missä vaan urheiluosastolla! ;)

  Vinkkejä siis kaipailen itsekin, jos joku tietää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on muutama peruspaita ollut käytössä, mutta nyt tuntuu,että niitä on liian vähän. Suurin osa tuntuu aina olevan pesussa :D

   Poista
 2. Komiat on pökät, mut suolanen hinta :( en raskis... toistaiseks vanhoissa leggareissa painanut :) sekin hyvä syy käydä vaan iltasin lenkillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuo hinta mietityttää ja noista ei edes saa Elloksella alennusta :(

   Poista
 3. Minua eniten housujen ostossa aina mietityttää se, että kuinka hyvin ne kestävät haaroista. En halua, että reidet hinkkaavat hetkessä housut rikkinäisiksi. Harvoin tätä onneksi treenivaatteiden kanssa tapahtuu, mutta monet muut housut olenkin kuluttanut liian nopeasti rikki.

  Mie ostan melkein kaikki vaatteeni kirppareilta, joten silloin kun ostan kaupasta, niin "suolaisempi" hinta ei hirvitä, kun kokonaismäärä ratkaisee.

  Mie olen sen muotoinen, että löydän t-paitoja ja toppeja helposti, kun rinnat nostavat kankaan pois makkaroilta. Mutta housuja en löydä kuuna kullanvalkeana. Ne ovat aina liian pitkät, jos saan ne mahtumaan pempusta ja reisistä. ARGH!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tuota ongelmaa ei ole minullakaan ollut treenivaatteiden kanssa, mutta aika monet farkut on kieltämättä kulunut haaroista puhki :(

   Poista