perjantai 20. heinäkuuta 2012

Pururadalla

Kunnan nettisivuja lukiessani eksyin kohtaan liikuntapalvelut. Ja havaitsin ilokseni,että täältä löytyy hyvät kuntoradat/pururadat. Olen siis asunut tässä kunnassa alle vuoden ja liikunta ei ole oikein ennen kiinnostanut :D 


Lähimetsän polut ja kadut ovatkin alkaneet pikku hiljaa kyllästyttää, joten maisemanvaihdos teki hyvää. Ainoa miinus, jos sitä nyt miinukseksi voi sanoa on se,että päästäkseen kuntoradoille tarvitsee autoa. Mutta paikan päältä löytääkin sitten ratoja välillä 1-6.5 km.


Tänään kävelin 2,5 km lenkin sauvojen kanssa. Maasto oli itseasiassa todella mukava. Oli ylä- ja alamäkiä sopivassa suhteessa. Ja radalla ei ollut liikaa tungosta, sain aika rauhassa puuskutella menemään. :)


weheartit.com

2 kommenttia:

  1. Lueskelin blogisi läpi. Itselläni on ollut saman suuntaista laihdutusyritystä... tai no vuosi kausia. Yritän, ei tule mitään, kyllästyn sit taas aloitetaan. Viimeisimmän kerran nyt kesäkuussa, mutta nyt olen päättänyt että tämä on viimeinen kerta. Ollaan aika lailla samoissa painoissa. Jään seurailemaan :)

    http://raparperisydan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Raparperi: kiva tietää, että edes joku tätä lukee :D

    VastaaPoista