torstai 23. kesäkuuta 2011

VesivahinkoOli todella "mukavaa" tulla eilen iltapäivällä kaupasta kotiin kun huomasin, että olohuoneen lattialla on vesilammikko ja yläkerran katosta tippuu vettä... Asutaan siis kaksikerroksisessa rivarissa ja vuoto on tapahtunut yläkerran kylppäriin menevien putkien kohdalla.


No ei muuta kuin soitto huoltoyhtiölle, josta tultiinkin kiitettävän nopeasti paikalle ja huoltomies oli saanut hälytettyä mukaansa myös putkimiehen. Onneksi löysivät vuotokohdan aika nopeasti ja pikakorjasivat vian. Tänään sitten putkimies tulee korjamaan vuotokohdan kunnolla ja vesivahinkotarkastaja tulee tarkistamaan vahingon suuruuden. Ilmeisesti vettä on tiputellut jo jonkin aikaa. Levyt ja villat olivat kuulemma aika kosteita.


Syyllinen on ilmeisesti lämminvesivarajaa. Parasta tässä on se, että taloyhtiössä juuri vaihdettiin kaikkiin asuntoihin uudet varaajat, jotta ei pääsisi syntymään vesivahinkoja niiden huonon kunnon takia. Ilmeisesti meillä on nyt sitten joku putki mennyt tukkoon tai uuden asennus on tehty huonosti alunperin. No onneksi tällainen ongelma kuuluu yhtiön vastuulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti