torstai 9. kesäkuuta 2011

Punnituspäivästä ja muustakin

Ajattelin ottaa perjantain punnituspäiväksi, koska tiedän että perjantaisin tai lauantaisin tulee helpommin sorruttua herkkuihin ja näin mulla on sitten taas kokonainen viikko aikaa kuluttaa kalorit pois. Meillä on nimittäin nyt joka viikonloppu juhannukseen asti jonkinlaisia juhlia sukulaisten tai kavereiden kanssa. Ja ystävien kanssa olisi tarkoitus lähteä terassille/ravintolaan istumaan.


Juhlissa kevyesti syöminen on onneksi aika helppoa. Meidän suvut suosivat ruokajuhlia, jolloin tarjolla on aina esim. salaatteja ja savustettua kalaa jne. Ei koskaan onneksi mitään kermakastikkeita tai kermaperunoita. Ja koska mun vatsani aina välillä vihoittelee laktoosista on minun helppo sen varjolla sanoa ei täytekakulle. 


Ravintolassa ja terassilla käynti onkin hankalampaa. Pidän siideristä ja sehän on pelkkää sokeria :( (Light- versioita en voi juoda, makeutusaineet saavat vatsani toimimaan hieman liiankin hyvin)


Ainahan ravintolassa voisi tilata salaatin, mutta jos vieressä syödään herkullisen näköistä pihviä ranskalaisilla niin eihän siitä tule kuin paha mieli :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti