keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Joko tosiaan on keskiviikko...

Kylläpä aika menee nopeasti, nyt on jo keskiviikko :) 


Olen nyt  harrastanut liikuntaa jokaisena päivänä. Liikuntaminuutteja on koossa 90. Olen käynyt sauvakävelyillä ja maanantaina poljin vielä crosstrainerillakin hetken.


Perjantaina pitäisi lähteä ystävien kanssa viihteelle ravintolaan ja en oikeasti tiedä mitä pitäisi tilata. En halua vielä tässä vaiheessa kailottaa suureen ääneen, että olen laihiksella, joten pelkän salaatin tilaaminen ei tule kyseeseen ja alkoholissa on kaloreita ihan liikaa :D Hitsi, että osaa olla vaikeaa. Luulen, että tutkin ruokalistaa kotona etukäteen ja valitsen jotain  mikä ei ole rasvaisimmasta ja kermaisimmasta päästä. Ja ravintolaan menen kävellen, joten saan ainakin osan kaloreista kulutettua meno- ja paluumatkalla, matkaa on yhteensä n. 5 km.

1 kommentti:

  1. ainahan sitä voi välillä antaa itselleen luvan herkutella, etenkin hyvässä seurassa. muutama siideri ja rainvtola-ateria silloin tällöin ei menoa haittaa. seuraavana päivänä voi palata ruotuun :) mutta tokihan ei tarvitse valita sitä kermaisinta kaloripommia! tsemppiä sinulle :)

    VastaaPoista