sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Lapsimessut 2016

Koska vointini on edelleen hyvä, päätimme eilen lähteä miehen kanssa lapsimessuille Helsinkiin. Messuilla taisimme olla klo 11 maissa ja tungosta riitti jo silloin.

Messuilla saimme pikakurssin lapsiperheiden (karuun) arkeen. Joka puolella oli vanhemmilleen huutavia lapsia ja mikä karuinta osa vanhemmista huusi pääpunaisena takaisin lapsilleen, koska vanhempi olisi halunnut rauhassa shoppailla, mutta jälkikasvu leikkiä. Nämä vanhemmat onneksi olivat vähemmistössä, suurin osa vaunukansasta selkeästi messuili lapsensa ehdoilla :)

Messuilta mukaan tarttui minulle Avent rintapumppu ja Maitotytön imetysmekko. Lisäksi tartuimme messutarjoukseen ja ostimme Britaxin yhdistelmävaunut ja turvakaukalon. Vaunuiksi valikoitui lopulta Britax Go Next. Isoista hankinnoista ostamatta on enää pinnasänky patjoineen, mutta toki tiedämme jo minkä IKEAn pinnasängyn kotiin haemme.
Kuva Britax.fi

3 kommenttia:

  1. Minä en edes uskaltanut lähteä messuille, olisin joutunut ottamaan vauvan mukaan, ja pelkäsin, että siellä on kamala kaaos... :D

    VastaaPoista
  2. Mä jätin suosiolla tenavan kotiin, että pääsen rauhassa messuilemaan ja ostoksille, kun ajattelin, ettei meidän vajaa 3 v vielä jaksa olla. Mutta mietin et ens vuonna vois pikkuherralla jo riittää pinna keskittyä kaikkeen lapsipuuhaan, mitä siellä on tarjolla. Pitää kyl ehkä sit raahata mieskin mukaan, koska vauva ja leikki-ikäinen ei ehkä oo mun pinnalle yksin handlata paras mahdollinen messuseura :P Ja en tosiaan halua olla tuo lapselle huutava vanhempi, se on kammottavaa katseltavaa :/

    Ne Maitotytön imetysmekot on ihania! <3 Mäkin kävin niitä messuilla hiplaamassa, vaikka omistan jo heidän yhden mekon ja yhden paidan, mut ainahan vois uusiakin ostella, eri kuoseilla :)

    VastaaPoista