maanantai 4. huhtikuuta 2016

Kuulumisia

Työkaverin sanoja lainatakseni "piinakuukausi" on alkanut :D. Vielä pitäisi siis kuukausi jaksaa painaa töitä. Edelleen kuitenkin mennään asenteella "päivä kerrallaan" varsinkin kun raskaana olevat kollegat ja ystävät ovat kaikki joutuneet yhtäkkiä viime viikkoina jäämään sairaslomalle hyvissä ajoin ennen äitiyslomansa alkua.

Tämä viikko huipentuu odotusajan kuvaukseen. Minusta, miehestä ja mahasta otetaan siis "perhekuvia" :D  Olenkin viime aikoina asunut Pinterestissä ideoita keräämässä. Vielä pitäisi päättää halutaanko varata samalta kuvaajalta vastasyntyneen kuvaus vai mennäänkö kuvattavaksi sitten vasta 1v. kuviin.

Niin ja äitiyspakkauskin saapui vihdoin, viime kesäkuisen keskenmenon jälkeen tämä tuntuu edelleen unelta. Oli jotenkin uskomattoman hienoa laittaa pikkuiset vaatteet lipastoon odottamaan käyttäjäänsä :)

1 kommentti:

  1. Pian sinäkin saat nyytin syliisi:) Aina olen rakastanut raskausaikaa, mutta kyllä se synnytyksen jälkeinen euforia vasta onkin...<3 vastasyntyneen kuvaamisesta, hae googlella hannasny photography sieltä löytyy myös kuvausideoita. Hän kuvas meidän nuorimmaisen laitoksella ja on melkoisen maaginen kuva.

    VastaaPoista