maanantai 25. huhtikuuta 2016

Milloin paljastaa raskaus somessa?

Tällä viikolla olen kovin pohtinut milloin ja miten paljastaa raskaus sosiaalisessa mediassa (ja blogiani en nyt ota tässä huomioon). Tapoja tuntuu olevan monia. Joku julkistaa ultrakuvansa raskausviikolla 12, toinen vihjailee viikkoja huonosta olosta tai sitten osa vain ilmoittaa lapsen syntyneen.

Minähän olen tullut "kaapista" vain Instagramissa. Insta valikoitui paikaksi, koska siellä minua seuraa vain lapsellisia kavereita. Facebookissa on monta omaa lapsettomuuskriisiään läpikäyvää ystävää sekä kasa liian uteliaita sukulaisia. Oman onnen "hehkutus" tuntuu jotenkin oudolta, varsinkin kun pahimpina aikoina itsekin piilotin muutaman kaverin jatkuvat raskaus/lapsipostaukset aikajanaltani. 

Luulen, että joko avaudun omista kokemuksistani lapsettomien lauantaina tai sitten vasta synnäriltä. Ja sitten tietenkin  pitäisi vielä miettiä millä tavalla kerromme vauvasta hänen kasvaessaan. Ehkä jokaista hymyä ja uutta maistettua ruokaa ei kuitenkaan tarvitse raportoida Facebookissa... 

1 kommentti:

  1. Miksei onnea esikoisen kanssa voisi näyttää somessaki? Mäkin varmaan esikoisen paljasti tosi varhaisessa kohtaa, kolmannen kanssa taisin synnäriltä. Kyllä sitä vauvahuumaa voi ihan vapaasti elää ja hengittää, myös somessa. Minusta on ihastuttavaa seurata tuttavien perhe-elämää ja lasten kasvua valokuvien ja tarinoiden kautta:) Instagram on myös ihan hyvä paikka:)

    VastaaPoista