perjantai 8. tammikuuta 2016

Hyvin menee,mutta menkööt :)

Viikkoja kasassa melkein 18 ja hyvin menee. 

Tällä viikolla meillä oli lääkärineuvolakin. Omasta mielestäni aika liukuhihnameininkiä. Koko käynti oli ohi 15 minuutissa ja tuossa kuitenkin oli sisätutkimus, ultraus, ja mulle ohjeistusta sokeri- ja kilpirauhasarvoista. Ehkä totuin liian hyvään yksityisellä, siellä oli aina varattu käynnille tarpeeksi aikaa ja sisätutkimus tehtiin paljon hellemmin ja kiireettömämmin.

Puhuinkin miehelle, että viikoilla 24-26 voisi vielä kerran käydä yksityisellä ultrassa, tosin aika kallistahan se on. Mutta toisaalta arvostan sitäkin, että lääkärillä ei ole kiire ja kaikki selitetään niin paljon perusteellisemmin :)

Näin ylipainoisen odottajan näkökulmasta mua on onneksi kohdeltu joka paikassa asiallisesti. Toki omalla asenteellakin on varmaan merkitystä. Olen aika kiltisti noudattanut kaikkia liikunta- ja ruokaohjeita :D

2 kommenttia:

 1. Onnea raskaudesta! Uusi lukija ilmoittautuu! :)
  Kiva, että sullakin noin positiivinen kokemus vaikka on ylipainoinen. Itsekin olin ja asiallisesti kohdeltiin. :) Parilla kaverilla taas ei niin mukavia kokemuksia.

  VastaaPoista
 2. Mukava kuulla, että hyvin menee :)

  Mulla kanssa reilusti ylipainoisena odottajana on pääasiassa ihan hyviä kokemuksia. Tulihan joskus loppuraskaudessa vähän mussutusta et kun "näiden vatsanpeitteiden" takia ei ole niin helppo ultrata tms. mutta aika harvassa ne mutinat oli.

  Niin ja esikoisen synnytin omassa paidassa, kun ensimmäinen sairaalassa tarjottu paita oli aivan liian pieni :D Seuraavaa sairaalan kolttua en edes suostunut enää kokeilemaan, kun oli jo niin lähellä ponnistelut etten vaan enää kyennyt riisumaan ja pukemaan.

  VastaaPoista