lauantai 26. joulukuuta 2015

Elämä yllätti toisen kerran :)

Täällä ollaan eletty viime kuukaudet onnellisessa paniikissa. Muutama päivä ehti kulua tuosta lokakuun postauksesta ja minun oli määrä aloitella Terolut- kuuria kuukautisten aloittamiseksi. Lääkärin ohjeiden mukaan ensin piti tehdä kuitenkin raskaustesti. Ei tarvinnut tulosta odotella sekuntiakaan, niin vahva plussa tuli :) Todellinen luomuihme!

Nyt on siis raskausviikko 16+0 ja ultrassa olen käynyt jo neljä kertaa. Ensin mietittiin laskettua aikaa, sitten alkoi tuhruttelu ja pääsin tarkistamaan tilanteen ja lopulta niskaturvotus-ultra, jossa kaikki hyvin.

Tämäkin raskaus on ollut hyvin oireeton. Ei pahoinvointia, ei kohdun repäisykipuja jne. Tällä hetkellä näytän ainoastaan hieman lihoneelta. Ainut murhe on raskausdiabetes, se todettiin siis jo näin varhain. Tosin tämä ei tullut yllätyksenä minulle,lääkärille tai terkalle. Nyt pyritään siihen, että ruokavaliolla pärjäisin mahdollisimman pitkään.

Painonpudotus on siis jäissä, tosin toistaiseksi on tavoitteena se, että paino ei juurikaan nouse tai laske. Käytännössä siis synnytyksen jälkeen minun pitäisi olla "laihtunut"  se noin 5-7 kg (vauvan, lapsiveden jne. määrä).

6 kommenttia:

  1. Tarrasukkia kuulemma kuuluu toivottaa! Paljon onnea, ihania uutisia :) Älä sitä raskausdiabetesta stressaa, siihen saa Suomessa todella hyvää hoitoa, ja hyvänä puolena on tietenkin se, että pääsee katselemaan vauvelia ultrassa useammin kuin muut. Onnellista odotusta :)

    VastaaPoista
  2. Voi miten hienoa! Onnellista odotusaikaa <3

    VastaaPoista
  3. Paljon onnea luomuplussasta! Aivan ihana juttu! Itse saimme esikoisen viime kesänä, joten taatusti jään seuraamaan raskausaikaasi ja toivotan suuresti onnea ja tsemppiä :) Koskas teillä on laskettu aika? Me oltiin juuri vuosi sitten nt-ultrassa. Nyt sitten aktoivoiduin laihdutusblogissani, kun tyttömme on kohta puolivuotias ja pitäis ottaa itseään niskasta kiinni. ;) Raskausaikana mulle ei tullut kiloja, päinvastoin, laihduin pahoinvoinnin seurauksena. Synnytyksen jälkeen paino oli -8kg lähtöpainoon mutta nyt ne on tulleet takaisin.

    VastaaPoista