torstai 21. tammikuuta 2016

Rv 19+

Tällä viikolla ei voikaan aloittaa hyvin menee otsikolla. Tuli nimittäin käytyä huolikäynnillä yksityisellä puolella supistusten ja ei-verisen vuodon takia. Kaikki onneksi vauvalla hyvin ja paikat kiinni, mutta multa löytyi sitten hiivatulehdus. No tuo ikävä vaiva on onneksi vauvalle harmiton :)

Itse sain supisteluun ohjeeksi ottaa rennommin ja tulla herkästi takaisin näytille,jos supistelu ei lopu levossa.

Mutta muuten sujuu hyvin. Painonnousu edelleen +\- 0 grammaa. Aamun verensokeritkin olleet aina alle 5. Raja-arvo siis 5,5. Ja ostin itselleni ensimmäisen imetysmekon valmiiksi, ihanuus löytyi suomalaiselta valmistajalta, nettisivut löytyvät osoitteesta maitotyttöpaidat.fi Vaatteet ovat aika arvokkaita, mutta muutama ystävä on näitä kovin kehunut :) Ainut "vika" on se, että näitä tehdään pienissä erissä ja saadakseen haluamansa kuosin tai koon pitää jaksaa seurata kaupan blogia ja päivystää nettikaupassa oikeaan aikaan.

2 kommenttia:

  1. Onneksi ei tuota pahempaa. Tsemppiä sulle!

    Itsellläni oli kakkoslapsen kanssa tiuhaan seurattava riskiraskaus. Elin tosin hiljaista elämää ja työstäkin jäin sairaslomalle ajoissa. Mutta kaikki meni tosi hyvin sitten kuitenkin.

    VastaaPoista
  2. Otapas nyt rennosti, ja yritä olla stressaamatta! Puolimatkassa olet jo.

    VastaaPoista