sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Viikko takana kiloklubin käyttöä

Ja tuolta se sitten näytti: (mulle tosiaan kiloklubin suositus on 1900 kcal)


Omasta mielestäni viikko sujui ihan OK. Mulle siis riittää jos saan pallot keltaiseksi :). Perjantain korkeampi kalorimäärä johtuu ravintolakäynnistä ja lauantain punaiset pallot taas sipsien syönnistä.  Loppuviikosta sain jo kuidutkin punaiselta keltaiseksi ja tähän riitti pelkkä leivän vaihtaminen kuitupitoisempaan :)

Lomaviikolla olikin helppo kirjailla ja punnita ruokia. Ensi viikolla lounaat meneekin sitten arvailuksi kalorien osalta. Mutta edelleen pidän kiinni päätöksestäni syödä samaa ruokaa oppilaiden kanssa. Ja huomenna näkee mitä mieltä puntari oli tästä viikosta :)

6 kommenttia:

 1. Kiloklubi tosiaan moittii siitä, jos syö matalakuituista leipää, vaikka kuituja tulisi muusta ruuasta tarpeeksi. Suositus on muistaakseni sen 25% kuituja, mutta jos syöt vaaleaa leipää ja otat kuidut muualta se pallura hehkuu punaisena.

  Eli kannattaa seurata sitä lukemaa, kun se tosiaan saattaa moittia, vaikka kuituja olisi tarpeeksi !

  Minä koitan yleensä arvata yläkanttiin syömiset. Arvioin ruokaa ottaessa montako desiä missäkin on ja sit vaan pahimman mukaan merkkaan ruokapäiväkirjaan.
  Joskus se on kyllä ärsyttävää, kun ei voi yhtään tietää. Minä jotenkin oon sellanen, että minun pitäisi tietää tismalleen :D

  Muuten kyllä näyttää tosi hyvältä nuo kalorimäärät! Minä en meinaa millään pysyä alle 2000kcal. Toisaalta aion pikkuhiljaa vasta opetella sitä, joten en vielä stressaa :)

  Tsemppiä ja toivottavasti puntari kiittää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi kuitujen pysyminen punaisella oli ärsyttävää ja sun vinkistä kävin läpi ne määrät. Ne tosiaan olikin ihan OK, mutta tulee näköjään "vääränlaisista" lähteistä.

   Poista
 2. Hei, yhteensattumien kautta löysin blogisi, olen aloittelija blogimaailmassa, joten erilaiset blogit kiinostaa. Kiva blogi.
  Itse joskus kokeillu kanssa kiloklubia, ja silloin tiesin itse syövänsä esim. juuri kuituja oikean verran niin se näytti punaista, joten en jätin kiloklubin muiden käyttöön. :) ja muutenkin tuntui, että kun on tätä laihdutettavaa niin paljon, niin saa syödä aika runsaan määrän kaloreita per päivä, jolloin turhauduin, etten laihdu niin nopeaa. :)

  Tsemppiä sinulle kanssamatkaaja. :)
  sulatetaanlaskit.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Minäkin käytän Kiloklubia päivittäin jos vaan suinkin muistan syömisiäni merkkailla! Ilman tuota laskuria en osaisi yhtään arvioida päivän kaloreita. Joskus olin viikon merkitsemättä mitään ja yritin mututuntumalla syödä "oikein". Hitotko siitä mitään tullut, paino nousi heti. :( Mutta hyvä värkki on, ja erityisesti siinä että saa oikeat määrät eri ravintoaineita ja oikeanlaisista lähteistä! Itselläni tuo valittaa eniten rasvasta: ruokavaliossa on liian vähän rasvaa tai rasvan laatu on huono. Vaikea paikka.

  VastaaPoista
 4. Saako tota kiloklubia jo puhelimeen? Mä käytin sitä.kans jonkun aikaa, mutta oli vaikeeta kun käytän nettiä lähinnä puhelimella ni piti aina avata tietokone merkkaamisten takia.

  VastaaPoista