maanantai 3. helmikuuta 2014

Kunnon kohoaminen

On mukavaa huomata, että kunto on hiljalleen kohonnut. Kun aloitin kuntosalilla ja jumpissa käynnin, muistan hyvin kuinka rättiväsynyt ja poikki olin niiden jälkeen. 

Viime viikolla kävin pitkästä aikaa BailaMama Woman -tunnilla. Vielä syyskuussa vedin viimeiset kaksi biisiä tuskalla läpi, nyt jaksoin olla menossa mukana loppuun asti. Itse asiassa ei mulle tullut enää edes kunnolla hiki. Hauskaa siellä oli, niin kuin aina, mutta mieli tekisi löytää tuon tilalle jotain muuta. Mun salin muut( Lesmills) tunnit vaan tuntuvat olevan vielä liian rankkoja. Onneksi kuitenkin Sh'bamissa on vielä tarpeeksi haastetta :) Voisin kyllä uskaltautua "perinteiselle" RVP tai step-tunnille.

6 kommenttia:

 1. Minäkin olen huomannut, että kunto on selvästi kohonnut. Se on ihanaa! Ja se kyllä helpottaa tätä hommaa kummasti, kun ei syke nouse heti ihan pilviin, niin että heikottaa ja hengästyttää pienestäkin rasituksesta. Tuntuu silloin se liikuntakin ihan muakavalta! :) Meidän salilla ei LessMillsejä ole ja se kyllä harmittaa. Tuolla on vain tuollaisia omia ihmejumppia, joiden laatu on mitä on... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikeinta tuntuu tosiaan olevan löytää mukava jumppa,jossa olisi vielä hyvä ohjaajakin.

   Poista
 2. Voi kun mullekin saisi paremman kunnon. Tartteis tehdä jotain...

  VastaaPoista
 3. Kunto kohoaa ja kohoaa! Ja tietysti eri tavoin:) Itse tykkään voiman lisääntymisestä kaikkein eniten kun huomaa, että jaksaa enemmän ja enemmän:) Sh'bam on kyllä hurjan kova tunti:)

  VastaaPoista
 4. Moi! Olen itsekin haaveillut, että alkaisin käymään ryhmäliikuntatunneilla jotta paino lähtisi putoamaan. Itse asiassa olen tänään menossa ensimmäistä kertaa ja aivan p**kat housussa kun jännittää.

  Minkälaisilla tunneilla sinä käyt? Itseäni pelottaa kaikki tuollaiset tanssilliset, koska kunto on huono ja koordinaatio vielä huonompi. Entä kuinka usein käyt ryhmäliikuntatunneilla?

  Löysin juuri blogisi ja ryhdyn heti lukijaksi. Oma blogini löytyy: http://pitaaksolla.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lesmillsin sh'bam on mun ehdoton suosikki. Yleensä käyn tunneilla 2 kertaa viikossa, loput liikunnat tulee sitten (sauva)kävelystä :)

   Poista