maanantai 3. kesäkuuta 2013

Projekti alkaa taas

Turha sitä enää salailla, paino tänään 104,7 kg. Eli muutama kilo on tullut takaisin. Kaikki laihdutuskuurithan tunnetusti alkavat aina maanantaisin ja niin täälläkin :D Aika palata ruotuun syömisten ja liikunnan kanssa. Toivottavasti elokuussa koulujen alkaessa paino alkaa vihdoin luvulla 9.

Mitään ihmeellistä diettiä en noudata, rajoitan kylläkin hiilareita ja keskityn pääruuissa proteiini+salaatti linjaan. Näillä helteillä taidan myös yrittää käydä salilla aamuisin. Päivät saa sitten viettää rauhassa nenä kiinni kirjassa :)

5 kommenttia:

 1. Hei!
  Noita hiilareita varsinkin jos omaa Pcos perimän kannattaa rajoittaa aivan minimiin, muuten ei tule mitään. Nyt kesällä on hyvät mahdollisuudet syödäkin kevyesti kun saatavilla tuoreita ja maukkaita vihanneksia ja pian saadaan marjojakin.
  Herkutteluun grillipihviä salaatilla tai makkaraa jonka lihapitoisuus korkea ja kalaa.
  Hauskaa kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainoat hiilarit tällä hetkellä tulevat kasviksista ja ruisleivästä, peruna, riisi ja pasta saa olla hetken aikaa sivussa :)

   Poista
 2. Hei!!
  Mie aloitin juuri kuntorempan,lo carb linjal mie kanssa, puoltoist vko tosin menny vain mut alkupainosta lähteny nyt 3kg eli juur pääsin 99,5kg lukemiin. Makeanhimoon käytän cromi valmistetta mikä ainaki mul auttaa:-) suosittelen:-) tsemppiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin tutustua tohon kromiin tarkemmin, tosin tällä hetkellä makeanhimo ei ole ongelmana.

   Poista
 3. Tsemppiä! Kannatta yrittää helteilläkin syödä tarpeeksi. Ite ainakin huomaan et päivällä ei oo yhtään nälkä, mut se kostautuu illalla jos ei päivällä syö.
  Nyt vaan kunnon tsemppi päälle ni kyllä sä sen 9 alkavan painon saavutat :D

  VastaaPoista