perjantai 24. huhtikuuta 2015

Elämä yllättää aina

Paremminkin voisi perjantai alkaa kuin soitolla vanhemmilta, että heillä oli kotona tulipalo. Pyykinpesukone oli leimahtanut yllättäen liekkeihin, mutta onneksi vanhemmat ovat kunnossa ja vahingotkin rajoittuvat vain kylppäriin.

Oli tosin isälle tullut kuulemma aika kiire töistä kotiin, kun äiti soitti palokunnan olevan paikalla. Tällaisina päivinä harmittaa aina se, että on töiden vuoksi joutunut muuttamaan parin tunnin ajomatkan päähän vanhemmistaan. Ja kun taloudessa on vain yksi auto ja sekin miehellä, niin ei hätätapauksessa matkaan lähdetä ihan helposti.

Mutta kaikesta huolimatta hyvää viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Kerrassaan upea tämä sinun blogi! Rehellistä tekstiä, jota on ilo lukea. Löysin blogisi muutama kuukausi sitten ja olen lukenut jo kaikki kirjoitukset ja käyn säännöllisesti vilkuilemassa olisitko kirjoittanut lisää :)
    Haaveita vauvasta minulla ei ainakaan tällä hetkellä ole, mutta minäkin taistelen ylipainon kanssa. Lisäksi syön myös metformiinia. Mielenkiintoista lukea mitä se sinulle aiheuttaa, kun itse en ole kokenut lääkkeestä juuri minkäänlaisia oireita. Toisaalta syöminen on välillä todella hankalaa ja tuntuu, että välillä on vain muutamia juttuja mitä tekee mieli tai saattaa syödä. Aloinkin miettimään voisiko nämä sittenkin johtua metformiinista vaikka olenkin syönyt sitä jo vuosia?

    VastaaPoista