maanantai 25. elokuuta 2014

Tekniikka avuksi

Olen selkeästikin henkilö, joka tarvitsee tekniikkaa tuekseen :D Olen nyt parin päivän ajan testannut Fitbit Flex aktiivisuusranneketta ja on pakko sanoa, että tykkään! Huomaa hyvin kuinka paljon enemmän tulee liikuttua työpäivinä, kun viikonloppuisin makaan lähinnä sohvalla :(  Tässä maanantain tulos, olen tyytyväinen :)


3 kommenttia:

 1. Kiva, että löysit taas motivaatiota. Kyllä tekniikkaa kannattaa hyödyntää painonhallinnan tueksi, jos itselleen sopivaa löytyy.

  Olen funtsinut tämän oman painonhallinnan kannalta tuota tekniikkapuolta ja eilen keksin erään tarpeen, joka voisi olla myös muille hyödyksi. Pitää tutkia onko sitä joku jo toteuttanut. Ja sitten pitää alkaa rakentaa sitä systeemiä painonhallinnan tueksi. Siinä hyödynnetään myös teknologiaa.

  VastaaPoista
 2. Hei pöllöseni! Täälläkin on yksi Fitbitiin hurahtanut tapaus, juuri eilen kirjoittelinkin sen aktivoivasta vaikutuksesta.

  Oletko muokannut tavoitteita ollenkaan? Kysyn lähinnä siksi, että tuolla 10 000 askeleella ainakin itse sain tavoitteeksi jotakin reilut 8 km. Käytännössä en kuitenkaan juuri minään 10 000 askeleen päivänä päässyt tuohon kahdeksaan kilometriin, joten muokkasin tavoitteen enemmän totuutta vastaavaksi, 6 km. Toki niinä päivinä kun olen ollut reippaalla kävelylenkillä, myös tuo tavoite on ylittynyt kirkkaasti. Vesitavoitteekseni asetin VLCD-jakson aikana 3000 ml, nyt pudotin sitä hieman kun alan syömään ihan ruokaakin.

  Mutta on tuo kyllä melkoisen mukava kapistus, kiva nähdä että muitakin hurahtaneita löytyy! :)

  VastaaPoista
 3. Laiska bloggaaja kommentoi: en ole muokannut tavoitteita. Askeleet tulee helpommin täyteen kuin tuo kilometrimäärä. Mulla pitäisi ehkä olla 10 000 askelta ja 7 km.

  VastaaPoista