sunnuntai 17. elokuuta 2014

Motivaatio täysin kateissa :(

Voikohan tätä enää laihdutusblogiksi kutsua. Tänäänkin olen syönyt puoli litraa jäätelöä ja lihapiirakoita. Paino vaan hiljalleen kipuaa ylöspäin ja tunnen itseni jatkuvasti rumaksi :(

Joka maanantai ajattelen, että nyt ryhdistäydyn, mutta ei. Viimeistään keskiviikkona taas kannan kaupasta kotiin jotain epäterveellistä.

Pieni valonpilkahdus kai on se,että työmatkat taittuvat nykyään pyörällä eli arkiliikuntaa tulee viikossa entiseen verratuna kaksi tuntia enemmän.

5 kommenttia:

 1. Lue ahkerasti muiden blogeja ja huomaa, että muillakin on ollut haasteensa. Sieltä me kuitenkin ollaan taas nousemassa. Itse saan juuri muiden blogien seuraamisesta sitä inspistä ja tajuan, etten ole yksin täällä taistelemassa.

  Pieniä muutoksia, siitä se lähtee. Tsemppiä sulle!

  VastaaPoista
 2. Nainen! Nyt vain kaikki motivaatiokeinot käyttöön. Pari aihetta sivuavaa lehteä, laihdutusblogien lukemista, kuvien katselua (?) jne. Mieti mitä olet tehnyt silloin kun homma on toiminut ja olet ollut motivoitunut.

  Täälläkin on yksi uusi lukija, joka mielellään tartuttaisi palasen motivaatiota samalla! :)

  VastaaPoista
 3. En tiedä muistatko minua, mutta olen seuraillut blogiasi jo kauemman aikaa. Tiedän niin tunteen, kun ei kertakaikkiaan ole motivaatiota :( Tai saa itseä niskasta kiinni, niin musta tuntuu varmaan suurimman osan ajasta :D Ajattelen aina, että no mä teen sitte ku oon Suomessa, tai sitte ku Joulu on ohi :D Jne.. Eli lopulta en koskaan. Pitäis vaan alottaa nyt HETI paikalla. Ei mitään tekosyitä :D Joka viikko vaa-an lukema blogiin, näytti mitä näytti :D Ja lisää liikuntaa. Hyvä, että oot saanu tuota arkiliikkumista lisättyä, se on jo hyvä alku :-)

  VastaaPoista