maanantai 20. toukokuuta 2013

Kevätkiireitä ja normaalia elämää

Blogissa on ollut taas pieni hiljaisuus ja se varmaan kestää vielä hetken. Tällä viikolla pitäisi saada mietittyä arvosanat todistuksiin ja laitettua ne koneelle. Lisäksi korjattavana on viimeiset kokeet.

Ja mikä parasta mun pirullinen luomirakkulani päätti taas ärtyä... soitin työterveyteen ja ensi viikolla saan vihdoin lähetteen rakkulan poistoleikkaukseen. Ensi viikkoon asti huvitan miestäni hautomalla silmää kuumalla kääreellä monta kertaa päivässä, sillä työterveyshoitajan mukaan ei kuulemma enää kannata kokeilla turhaan neljättä antibiootti/silmätippakuuria. Olikin jo aika, ehkä joskus taas näytän normaalilta. Nythän toinen silmäluomi on ollut jatkuvasti turvonnut. Tosin jono on kuulemma n. 6 kk ja mietinkin jos kävisin kesällä Helsingissä yksityisellä.

Ja paino. Ei mitään uutta. Sama vanha lukema.

4 kommenttia:

 1. Kevätkiireet onkin tuttua huttua, nyt ei stressiä painosta, toivottavasti saat silmän pian kuntoon - se on kuitenkin niin kenkkua kun vika on keskellä nassua (tiedän kokemuksesta) ja muista jossain välissä nauttia alkavasta kesästä - olet sen ansainnut :)

  TheLforLOVE.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pelkoa, kyllä tässä heti 1.6. alan nauttia kesälomasta :) Mukavaa, kun saa jatkaa saman porukan kanssa elokuussa.Tietää mitä on tulossa ja ei tarvitse liikoja stressata :)

   Poista
 2. Luomirakkula vissiin sisäpuolella? Muistaakseni anopilta semmonen leikattiin pois. Kohta on kevätkiireetkin opettajalta ohi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. luomen sisässä, siihen tosiaan tarvitsee tehdä pieni viilto,että sisällön saa pois.

   Poista