keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Tänä vuonna onnistuin keräämään joulukiloja

Olisin voinut jatkaa blogihiljaisuutta ja samalla itsepetostani, mutta totuus on, että tänään aamulla paino oli 109,1 kg. Tämä tarkoittaa sitä, että vuoden 2014 tavoite - 10kg jäi saavuttamatta ja lopputulos on + 3 kg.

Mutta ei hätää, päätöksiä olen jo tehnyt ja jutellut ammattilaisten kanssa. Tammikuun olen karkkilakossa (sokerittomat juomat sallin) ja päivitin PT:n kanssa liikuntalukujärjestykseni kuntoon. Sanoin tällä kertaa ihan suoraan, että en saa itseäni motivoitua kuntosalille, vaan ryhmäliikunta tai kävely on se mun juttu. Joten nyt kaksi kertaa viikossa käyn jumpassa ja kolme kertaa 40-60 min rauhallisilla kävelylenkeillä. Näillä siis aloitetaan :) Kuukauden tai parin jälkeen yksi lenkki pitäisi vaihtaa lihaskuntoon (tosin se riippuu siitä millaisissa jumpissa tulen käymään).

Ja jos ruokailu ei ala sujumaan järkevästi, olen valmis menemään tapaamaan ravintoterapeuttia, enköhän sellaisen jostain pääkaupunkiseudulta löydä :)

Näillä eväillä siis vuoteen 2015!

Hyvää Uutta Vuotta 2015 sinulle!

1 kommentti:

  1. Mukavaa alkanutta vuotta sinullekin! Pitkä projekti tämä on, ei käy kieltäminen. Itsellä alkaa olemaan 20 vuotta mun ensimmäisestä suuremmasta laihdutusurakasta (35kg) ja ikä sekä pcos vaan vaikeuttaa koko ajan. Tsemppiä ja hyvä että PT on kuvioissa mukana!

    VastaaPoista