keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Haaste

Sain Maajalta (http://life-is-sweet-maajaproject.blogspot.fi/) kauan kauan sitten haasteen. Haasteen tarkoituksena on vastata annettuihin kysymyksiin ja keksiä tilalle uusia. Olen hieman laiskalla tuulella ja vastaan vain Maajan kysymyksiin :) 


1. Mistä blogisi nimi tuli? Yksi lempieläimistäni on pöllö, ja siitä se ajatus sitten lähti :)

2. Mikä on parasta elämässäsi tällä hetkellä? Ei ole suuria rahaan liittyviä huolia,  voin aika hyvin tehdä mitä haluan ja nauttia elämän pienistä iloista.
3.  Mitä kaipaat elämääsi? Terveempää elämää ( paino alaspäin, ylipainooni liittyvien sairauksien katoamista/oireiden lieventymistä)
4. Oletko tyytyväinen peilikuvaasi? En. 
5. Jos olet kummi, kuinka monta kummilasta sinulla on? Yksi kummilapsi, tyttö.
6. Teetkö vapaaehtoistyötä, kiinnostaako sinua edes sellainen?? Jos toimiminen nälkäpäivä-kerääjänä lasketaan tähän, niin kyllä. 
7. Kiinnostaako sinua World Vision -kummius vai oletko jo mahdollisesti jossakin tämäntapaisessa mukana? Ei kiinnosta tällä hetkellä. Tosin lahjoitan vuosittain rahaa Pelastusarmeijan joulupataan ja olen vuosittain ostanut erilaisia Unicef-lahjoja, viimeksi ostin "itselleni lahjaksi" koulutuspaketin.
8. Päivän värisi? Keltainen
9. Mikä on paras idea jonka olet poiminut jostain lukemistasi blogeista? Juuri nyt ei tule mieleen mitään muuta kuin monessa blogissa olleet ruokaohjeet mm. avokadopasta ja banaaniletut.
10. Kuinka monta tuntia harrastat liikuntaa viikossa? 0-3 h.
11. Missä näet itsesi 5 vuoden päästä? (Koti)äitinä, tai sitten olen joutunut hyväksymään sen, että meille ei suotu biologista lasta. Ja olen toivottavasti tuolloin edelleen töissä opettajana.

1 kommentti:

  1. Kiva kun ees vastasit kysymyksiin :) Tällä tavoin oppii lisää muista kirjoittajista.

    Hyvää Uutta Vuotta!

    VastaaPoista