tiistai 5. marraskuuta 2013

Päivä kanssani :)

Normaalisti herätyskello soi n. klo 6.00-6.15. Maanantaina olin jo keittiössä hieman kuuden jälkeen :)

Köyhääkin köyhempi aamupala:jogurtti, kilpirauhaslääke ja vettä. Tosin ensin otan lääkkeen ja vasta noin puolen tunnin kuluttua syön aamupalan. Senkin joskus vasta töissä.

Töihin lähden yleensä seitsemän maissa, työpaikalla olen yleensä hyvissä ajoin. Oppilaat yleensä ihmettelevät, jos jostain syystä en olekaan ensimmäinen ope aamulla töissä :D Ajomatkaa tulee noin 25 min/suunta vaikka posottelen aamuruuhkaa vastaan.


 Päivä alkaa aina joko päivän suunnittelulla tai sitten vain tarkistan päiväkirjastani, mitä tänään pitäisi saada aikaiseksi. Aamulla yleensä tarkistan vanhempien viestit, kopion,etsin päivän tavarat valmiiksi jne. Yleensä suunnittelen loppuviikon oppitunnit kerralla maanantaisin. Tosin ikinä suunnitelmat eivät pidä paikkaansa, aina tulee jotain poikkeuksia. Maanantai on onneksi leppoisa päivä. Oppitunteja on tuolloin klo 8.00-14.00. Päivän lukujärjestyksessä on englantia, äikkää, matikkaa ja käsitöitä.


Maanantaina jäin tosiaan oppituntien jälkeen hetkeksi koululle suunnittelemaan ja vastailemaan (taas) viesteihin ja kotona olin neljän jälkeen.


Ruokaa en jaksanut tehdä, vaan söin valmissalaatin :)

Tosin maanantaina leivoin muffinseja vierasvaraksi, siihen jostain syystä riitti energiaa :D


 Loppuilta menikin sitten sohvalla makoiluksi ja kirjan lukemiseksi.


Nukkumaan menen yleensä klo 22-23 välillä riippuen siitä kuinka paljon väsyttää.

P.s. kuvat otettu kännykällä, laatu on mitä on :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti