tiistai 15. lokakuuta 2013

Syyslomalla :)

Blogin hiljaisuus on osittain johtunut siitä, että meillä on nyt syysloma ja ennen lomaa piti töissä saada tehtyä n. miljoona asiaa.

Itse aloitin lomailun heti viikonloppuna, olin varannut meille hotellihuoneen Tampereelta Scandic Tampere Citystä. Menimme Tampereelle muistelemaan suhteen alkuaikoja, sillä seitsemän vuotta sitten mies meni ja kosi minua Tampereella <3

Tampereella ohjelmassa oli shoppailua Hulluilla Päivillä, tosin en ostanut kuin uudet kuulokkeet. Kotimatkalla kävimme Ideaparkissa ja sieltä tarttui mukaan uusi talvitakki.

http://www.kappahl.fi/article/takki_507244


Lisäksi kävimme Vapriikissa katsomassa Terrakotta-armeijaa ja tietenkin tuli käytyä muutamassa ravintolassa. Herkuttelun vuoksi paino olikin tänään aamulla 107,0 kg, mutta oli viikonloppu pienen painonnousun arvoinen :)

Tänään vuorossa onkin sitten kampaajakäynti, tarkoituksena laittaa päähän hieman raitoja, illalla voisi sitten mennä vielä lenkille. Syksy on mun lempiaika vuodesta :)

3 kommenttia:

 1. Munkin pitäis löytää itselle uusi talvitakki. Tuo takki näyttää kyllä tosi nätiltä :) Oliko sitä muun värisenä kuin sinisenä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ideaparkin Kappahlissa tota oli sinisenä ja valkoisena :)

   Poista
 2. Onpas hieno takki!

  Sulle olis haaste mun blogissa :)
  http://life-is-sweet-maajaproject.blogspot.fi/

  VastaaPoista