keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Elossa

Ei ole ollut hirveästi inspiraatiota kirjoitella, kun:

a) paino on taas ollut noususuunnassa ja se hävettää, tällä hetkellä seilataan välillä 105-108 kg 

b) sain ylennyksen töissä ja stressaan ihan hirveästi lukuvuoden alkua, minun pitäisi nyt vastata mm. koulumme päivittäisestä henkilöstöjohtamisesta. Sain siis tittelin vararehtori olosuhteiden pakosta (kukaan muu ei hommaa halunnut ja jonkun se oli pakko ottaa).

c) kuukautiset ovat kateissa ja en ole raskaanakaan. Lisäksi naamakin päätti alkaa kukkimaan ja hiukset putoavat pitkästä aikaa päästä joukolla. Ilmeisesti PCOS päätti näyttää taas ilkeimmät puolensa ja sekin suoraan sanottuna vituttaa ja paljon. 

Ei voi muuta toivoa kuin, että elokuu olisi hieman parempi kuukausi :)

3 kommenttia:

  1. Miten se onkaan niin vaikeaa onnistua tässä painonpudotuksessa :/ Itsellänikin takkuilee pahasti. Huomenna.. taas kerran ;) pitäisi muka aloittaa parempi elämä! :D

    VastaaPoista
  2. Mulla on vähän samat fiilikset kun tuntuu et ympärillä porukka laihtuu monta kiloa kun jättää juuston pois leivältä. Minä taas sahaan näissä samoissa lukemissa vaikka tekisin mitä. Mut tsempataan yhdessä elokuusta huippukuukausi!!

    VastaaPoista
  3. Minäkin olen jo n.vuoden sahaillut ees taas, mutta vakaasti edelleen uskon, että vielä onnistun pääsemään edes lähelle normaalipainoa :D Terveisin yksi pian 4v koeputkilapsukaisen äippä :) Kovasti tsemppiä sinulle!

    VastaaPoista