torstai 14. maaliskuuta 2013

Liikkumiseen sitouduttu :)

Tein tänään jotain ensimmäisen kerran elämässäni. Liityin liikuntakeskuksen jäseneksi. Mulla on nyt siis vähintään 12 kk viha-rakkaussuhde läheiseen liikuntakeskukseen (tai siis ketjuhan toi on) ja rahaa katoaa tililtä kerran kuussa merkinnällä "liikuntamaksu". 

En siis enää jaksanut maksaa niitä kertamaksuja, sillä ne ovat aika tyyriitä. Ja mun tahdilla salilla/jumpassa kerran viikossa  tulee jäsenyys noilla määrillä halvemmaksi :)

Kotimatkalla nappasin vielä t-paidan mukaan KappAhlista treenivaatteeksi, hinta oli 9,95 ja tuostakin lähti pois vielä 25 %. Lopulta tuhlaisin siis kauheat 7,50 e :D

2 kommenttia:

 1. Hei pöllönen! Eksyin tänne jo aikaisemmin, mutta nyt vasta pääsen kirjoittelemaan.

  Itselläni on myös PCO, toki kyllä jo kaksi lasta, mutta silti diagnosoitu. Oireina siis kamalan pitkä kierto (45+pv) ja ylipaino joka ei tahdo millään tippua. Oletko sä saanut metformiinilääkityksen tueksi? Onko auttanut? Itse jostain syystä kakkosen raskausaikana sain raskausdiabetekseen tuon lääkkeen ja siitä alkoi paino tippumaan, nyt pyysin sen myös gyneltä ja on vähän auttanut.

  Jään seuraamaan blogiasi ja laihdutusprojektia innolla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole saanut mitään lääkitystä laihduttamisen tueksi. Tosin lääkäri olisi kyllä kirjoittanut reseptin ihan perinteisiin laihdutuslääkkeisiin, mutta niitä en itse halunnut lähteä käyttämään. Kuullut liikaa kauhutarinoita, kuinka vatsa menee ihan sekaisin jne.

   Kiva kun seuraat blogiani :)

   Poista