sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Aika nousta vaa'alle (taas)

Ennen lomaa sunnuntai oli se "virallinen" punnituspäivä, joten rohkeasti nousin tänään(kin) vaa'alle. Ja pudotusta torstaista oli tullut tasan kilo :D  eli paino nyt 105,2 kg. Joulun aikana kerätyt nesteet on siis ainakin lähtenyt hyvin liikkeelle.

Tällä viikolla olen kovasti yrittänyt tsempata ruokien kanssa. Olen kuitenkin syönyt ihan normaalia koti- ja kouluruokaa, mutta aina on puolet lautasesta ollut salaattia. Tosin töissä tämä tökkii välillä, sillä jatkuvat kiinankaalipohjaiset salaatit eivät ole minun eivätkä oppilaiden herkkua. Meillä siis ruokalista kiertää kuuden viikon sykleissä ja tuona aikana perusvihersalaattia on kaksi kertaa. Kerran kuudessa viikossa tosin saadaan herkutella fetasalaatillakin :)

Kotona on tällä viikolla syöty mm. jauhelihakeittoa, kanapihvejä uunikasviksilla ja tänään mies paistaa pihvit. Töissä oli puolestaan tarjolla mm. kalakeittoa ja jauhelikastiketta ja spagettia.

P.s. Nythän oli Iltalehdessä juttua tyttöjen "prinsessaruokailusta", valitettavan totta myös meidän koulussa :( http://www.iltalehti.fi/perhe/2013011016541326_pr.shtml

Ja olen taas saanut muutaman uuden lukijan, tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti