sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Puntari sekoilee :(

Se oli taas viikkopunnituksen aika ja puntari näytti neljää eri lukemaa: 111,7 kg , 111,2 kg, 110,7 kg ja 110,4 kg. Eli en nyt päivitä listaan mitään, vaan punnitsen huomenna itseni aamulla töissä terveydenhoitajan vanhalla, mutta taatusti toimivalla vaa'alla.

Laihtumaan en kyllä ole päässyt, mutta tämän viikon ruokavaliolla ei kyllä pitäisi myöskään n. kiloa lihoa.

3 kommenttia:

 1. Oletko muuten kokeillut sellaista taikaa, että olet vaikka viikon punnitsematta tai punnitset vain viikon välein, mutta noudatat kuitenkin kuuria? Kun itse laihduttelin morsmaikkuhetkeäni varten koin tämän paljon vähemmän stressaavaksi tavaksi hoikentua :). Myös mittanauha on ihan ykköskaveri.

  Tsemppiä touhuun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn siis puntarilla vain kerran viikossa, yleensä sunnuntaisin :) Mutta tänään en uskonut vaa'an lukemia ja oli pakko punnita uudestaan ja neljä kertaa kokeilin siis yhteensä ja jokaisella kerralla tuli eri tulos. Siksi siis "tarkistan" tuloksen vielä huomenna töissä :)

   Poista
 2. Hei!

  Ylläpidämme terveysportaalia osoitteessa http://www.terveyskeskus.fi. Haemme jatkuvasti Internetistä hyviä blogeja, joita haluamme suositella lukijoillemme. Blogit esitetään aiheen mukaisina linkkilistoina.
  Haluaisimme nyt lisätä palveluumme linkin sinun blogiisi. Blogiasi ei ole vielä laitettu esille, joten voisitko laittaa viestiä palvelumme Webmasterille, jos haluat että linkki blogiisi julkistetaan sivustollamme.

  Löydät em. osoitteesta sivun alareunasta Palaute-linkin, jonka kautta voit lähettää vastauksesi Webmasterillemme.

  Terveisin
  Terveyskeskus.fi:n Webmaster

  VastaaPoista