perjantai 20. helmikuuta 2015

Kevät tulee -uusia vaatteita

Aina välillä mietin onko mitään järkeä ostaa uusia vaatteita, koska tarkoitushan olisi kutistua, juuri ostetut uudet vaatteet ovat siis hyvällä tuurilla kohta liian isoja. Mutta kun...

Olen yrittänyt ottaa mallia Voimalantie -blogia pitävästä Anniinasta ja ostaa uusia vaatteita tai tavaroita vain, jos a) olen myynyt jotain vanhaa pois (yleensä facebookin kirppisryhmissä) tai b) vanhat vaatteet ovat olleet niin huonokuntoisia, että ne ovat päätyneet roskiin.

Nyt helmikuussa kävin hiihtolomallani Helsingissä ja tutustuin kahteen uuteen liikkeeseen/tavaramerkkiin. Junarosesta ja Marks&Spencer liikkeestä tuli heti uusi lemppareita mulle :) 
Bolero Junarose

Lyhyt mekko Junarose

Kietaisumekko Marks&Spencer

4 kommenttia:

 1. Hei!
  Eihän sitä aina voi vaan ajatella, että en voi ostaa koska kohta ne ovat isoja. Joskus on vaan ostettava! Ja itseä ainakin piristää kovasti uudet vaatteet! Ja kyllähän sitä meillä kaikilla pitää olla vaatteita, jotka ovat hyvät päällä, koosta ja laihduttamisesta riippumatta! Ja sitten jos ne jäävät isoiksi, voi miettiä voiko niitä itse pienentää (tai viedä pienennettäväksi). =) Mukavia ostoshetkiä!

  http://liikunnaniloa1.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Minä kuljeskelin vuosikausia ties missä retkuissa, kun en voinut ostaa uusia, kun "ihan kohta laihtuisin ja sitten ne jäisi isoiksi"... Ei ihan toiminut... Mutta tietysti varmaan hiukan kannattaa huomioida laihtuminen, ettei monen tonnin vaatevarasto jää käyttökelvottomaksi.

  VastaaPoista
 3. Minä en kulje missään retkuissa, mutta olen todennut että _en_vaan_tarvitse_ kymmeniä erilaisia asukokonaisuuksia. Minulla on arkikäytössä yksi neule, yksi villapaita, yksi huppari, yksi collegepaita ja kaksi kauluspaitaa. Näiden lisäksi kahdet farkut ja muutama yksivärinen aluspaita. Ei ole pitkään aikaan ollut tarvetta ostaa yhtään mitään, edes alennusmyynneistä.

  t. Anniina Voimalantieltä :)

  VastaaPoista
 4. Minä pidän Marks & Spencerin vaatteista. Tällä hetkellä on kiva, kun voi ostaa vaatteita joita haluaa eikä vaan niitä, jotka mahtuvat päälle. Suurin ongelma mulla on se, että ei muka ole aikaa myydä niitä vanhoja vaatteita pois. Olen kyllä vienyt ne kaapista pois, ettei tule kiusausta lihoa niihin sopivaksi.

  VastaaPoista