sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Uusi liikuntakokemus: Bodypump

Eli viime viikolla kokeilin itselleni uutta lihaskuntoon keskittyvää tuntia. Salillamme oli bodypumpin tekniikkatunti, joten sinne tieni vei :D . Tuolla tunnilla olinkin muuten ainoa aloittelija, kaikki muut olivat bodypumpin konkareita ja olivat vaan tulleet hiomaan omaa (täydellistä) tekniikkaansa vieläkin paremmaksi. 

Itse keräsin rohkeuteni ja menin kertomaan vetäjille ( tällä tunnilla heitä oli 2),että olen täysin aloittelija ja sainkin todella paljon neuvoja ja tunnin aikana opin todella paljon uutta :) Tekniikkatunnin jälkeen olin aivan kuollut, jalat eivät suostuneet toimimaan ollenkaan. Kaveri kannusti facebookissa sanoilla " tervettä kipua" :D.

Tekniikkatunnin jälkeen olen ollut nyt kahdella normaalilla tunnilla ja teen vielä niillä kevyimmillä painoilla ( eli biisistä riippuen 1 kg, 2.5 kg ja 5 kg). Edelleen olen tunnin jälkeen ihan poikki, mutta tästä tuli nopeasti mun uusi lempitunti.

Jatkossa ajattelin käydä kerran viikossa sh'bamissa kehittämässä aerobista kuntoa ja 1-2 kertaa viikossa pumpissa kehittämässä olematonta lihaskuntoani :)


1 kommentti:

  1. Pumppi on ihan parasta:) Tykkään siitä kamalasti itsekin, mutta on ollut vaikea saada se oikein sopimaan kuntosalitreenauksen yhteyteen kun siinä kuitenkin treeataan koko kroppa ja vaatisi yhden välipäivän.... mutta oon vuosia käynnyt ja diggaan ihan kympillä:) Laita kyykkyihin reilusti vaan lisää painoa siihen vitosen kiekon kaveriksi ja jos et jaksa niin pidä pieni tauko/jätä vaikka yksi kyykky väliin! Jalkalihakset on isot ja voimakkaat!:D

    VastaaPoista