Ja tältä se näytti uunista tulon jälkeen:
Rahkatäytteinen juustokakku (ohje Valio)
Valmistusaineet
Pohja
200 g | keksejä, esim. Digestive tai Muro-keksejä |
60 g (0,6 dl) | Valio Oivariini® juoksevaa |
Täyte
2 prk (à 200 g) | Valio maustettua rahkaa valkosuklaa-lime |
2 prk (à 150 g) | Valio crème fraîchea 28% |
1 | muna |
3/4 dl | sokeria |
1 rkl | vaniljasokeria |
2 rkl | perunajauhoja |
Valmistusohje
Aloita juustokakun valmistaminen hienontamalla keksit esim. monitoimikoneella. Sekoita Oivariini keksimuruihin. (Voit käyttää myös 75 g sulatettua Valio voita.) Vuoraa irtopohjaisen vuoan (halkaisija n. 24 cm) pohja leivinpaperilla. Taputtele keksiseos pohjalle.
Yhdistä täytteen aineet. Vatkaa seosta sähkövatkaimella n.1 min, jotta täytteestä tulee kuohkea ja aineet sekoittuvat hyvin. Kaada vuokaan.
Paista kakkua uunin alimmalla tasolla 175 asteessa n. 30 min.
Jäähdytä. Irrota kakun reunat vuoasta veitsellä. Siirrä tarjoiluvadille.
Oi vitsi tää menee kokeiluun!
VastaaPoista