keskiviikko 24. elokuuta 2016

Plussakokoisen äidin arjen pelastajat :D

Odotusaikana metsästin kuumeisesti isokokoiselle odottajalle ja imettäjälle sopivia tuotteita. Nyt kahden kuukauden käyttökokemuksella,nämä ovat toimineet itselläni:

-Maitotytön imetysvaatteet! Yläosissa rinnanympäryksestä riittää kokoja 130cm asti ja aika moni vaate joustaa tuostakin vielä hieman. 
-Maitotytön JaJa-housut kotihousuina. Vyötärön saa ihanan korkealle ja näin selkä ei jäädy, kun olen imettänyt vain tavallista t-paitaa nostamalla :)
- Kun alun valtava turvotus katosi rinnoista, onnistuin löytämään hyviä imetysliivejä sittenkin Lumingeriestä, koko nyt siis 85N.
-Philipsin Avent rintapumppu ja siihen tilaamani isompi hierontatyyny. Tämä lisäosa löytyy siis Philipsin omasta verkkokaupasta. Pelasti mun isokokoiset nännit ja pumppaaminen on paljon mukavampaa.
- BabyBjörn One kantoreppu, siinä riittivät säädöt minulle. Kokeilin myös kantoliinoja, suosittelen vuokraamaan liinan kokeiluun esim. Ipanainen.fi kaupasta.

Muuten meillä arki rullaa eteenpäin. Poika on jo kahden kuukauden ikäinen ja kasvaa hienosti. Alun vatsavaivat ovat helpottaneet hieman ja nykyään meillä jo hymyillään ja nauretaan vanhemmille.

1 kommentti:

  1. Ne on niin ihania ne maitotytöt! Voi että kun niitä ei ollut sillon kun esikoiseni ja tosikoiseni oli vauvoja...nyt olen lähinnä enää myynyt imetysvaatteita ja säilyttänyt muutamia itsellä.

    VastaaPoista