maanantai 22. helmikuuta 2016

Raskausaikana sairastaminen

Pääsin sitten minäkin kokemaan oksentamisen ihanuuden raskausaikana. Nappasin itselleni töissä kiertäneen vatsataudin ja toki tunnollisena opettajana sairastin näin hiihtoloman alkuun :D

Enpä muista koska olen viimeksi joutunut miettimään mitä ruokia on "kiva" oksentaa, huoh. Ja kun oma olo oli kurja, oli vielä kurjempaa katsoa miehen huolta meistä molemmista. Painokin tippui sen pari kiloa eli painan taas vähemmän kuin ennen raskautta. Onneksi näin pudotetut kilot tulevat aina nopeasti takaisin.

Toiveena olisi päästä vielä tällä viikolla kiertelemään lastentarvikeliikkeisiin. Haluan jo mennä koeajamaan yhdistelmävaunuja!

2 kommenttia:

  1. Tosi kurjaa kyllä raskausaikana sairastaminen. Itsellä oli kakkosen raskauden aikana mykoplasma ja se antibioottimäärä mikä muhun tuupattiin (oli silmätulehdusta, poskiontelontulehdusta, keuhkoputkentulehdusta ja yleisvoinnin laskua, astmakin paheni...) pelotti ihan hemmetisti. Mutta onneks se vauva on hyvässä suojassa siellä masussa <3 Mitä muuten tuumaat tuosta hallituksen pakkolakihommasta, että ensimmäinen sairastelupäivä olis aina palkaton? Eikös opettajanaki ole melkoisessa riskiryhmässä samalla tavalla kun päiväkodin työntekijät? Sairasteleeko opettajat keskimääräistä enemmän näiden "työolosuhteiden" vuoksi? Itsellä astmaatikkona aina pitäis oikeastaan jäädä lepäämään alusta asti, niin ei pitkittyisi ja tulis pidempiä saikkuja...tällä menolla se loppuis ja istuisin varmaan kipeänä töissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän työpaikalla osa opettajista saa selvästi herkemmin kaikki oppilaiden sairastamat taudit ja osa ei ole koskaan poissa. Eniten itseäni tuossa palkattomassa päivässä harmittaisi sisäilmaongelmien vuoksi sairaslomalla olevien puolesta. Monella nuo flunssat,astman pahenemiset,silmätulehdukset jne. kun johtuvat vain työpaikan huonosta kunnosta. Silloin tuo palkaton päivä tuntuu todella kohtuuttomalta.

      Poista