maanantai 19. tammikuuta 2015

Ravitsemusterapeutti

Otsikossahan se tärkein taas tuli :D eli olen nyt pari viikkoa kirjaillut syömisiäni kiloklubiin ja pääsääntöisesti hyvin on mennyt (karkkiin en ole sortunut, popcornia söin hieman). Lisäksi viime viikon torstaina ja perjantaina "jouduin" hankalien aikataulujen vuoksi syömään koulussa kouluruokaa ja painoa tuli heti takaisin + 500g. Voivatkohan huonot hiilarit oikeasti muka turvottaa/kerätä nesteitä takaisin noin nopeasti... Ainakin iltapäivästä mulla oli ihan kauhea nälkä, omien eväiden kanssa näin ei ole käynyt.

No, tästä säihkähtäneenä otin puhelimen käteeni, esitin asiani mukavalle sairaanhoitajalle ja sain itselleni ajan ravitsemusterapeutille helmikuun puoliväliin :) Ihan mukavaa päästä kuulemaan ammattilaisen mielipide ruokavaliostani. Toki kalorit ovat pysyneet kiloklubin suosittelemissa rajoissa, mutta epäilen silti että ruokavaliostani puuttuu vielä jotain. 

1 kommentti:

  1. Kyllä hiilarit nostaa painon tosi nopeasti. Onneks ne nesteet lähteekin aika nopeasti kun palautuu normiruokavalioon!

    Ravitsemusterapeutti on hyvä ratkaisu, minusta kaikki elämäntapamuutokset pitäis perustua ravinnon tarpeen ja sisällön ymmärtämiseen jolloin rt:n kanssa on ihan paras aloittaa yhdessä. Monet vannoo valmisruokavalioiden nimeen (se jne.), mutta on elämää dieetin jälkeenkin. Tsemppiä:)

    VastaaPoista