torstai 27. helmikuuta 2014

Viime viikon liikunnat

Maanantaina kotona 20 min zumbat dvd:ltä
Tiistaina lihaskuntojumppa dvd:ltä
Keskiviikkona Sh'bam
Perjantaina testauksessa BailaMaman uusi ohjelma
Sunnuntaina tosiaan kevyttä kävelyä

maanantai 24. helmikuuta 2014

Punnitus vol. X

Puntarin luvut pysähtyivät tänään lukemaan 104,8kg eli viikossa katosi 1,2 kg. (tosin olin jo tuossa lukemassa ennen perjantain ravintolakeikkaa, mutta eipä tuosta tuloksesta kehtaa valittaa)

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Viikko takana kiloklubin käyttöä

Ja tuolta se sitten näytti: (mulle tosiaan kiloklubin suositus on 1900 kcal)


Omasta mielestäni viikko sujui ihan OK. Mulle siis riittää jos saan pallot keltaiseksi :). Perjantain korkeampi kalorimäärä johtuu ravintolakäynnistä ja lauantain punaiset pallot taas sipsien syönnistä.  Loppuviikosta sain jo kuidutkin punaiselta keltaiseksi ja tähän riitti pelkkä leivän vaihtaminen kuitupitoisempaan :)

Lomaviikolla olikin helppo kirjailla ja punnita ruokia. Ensi viikolla lounaat meneekin sitten arvailuksi kalorien osalta. Mutta edelleen pidän kiinni päätöksestäni syödä samaa ruokaa oppilaiden kanssa. Ja huomenna näkee mitä mieltä puntari oli tästä viikosta :)

perjantai 21. helmikuuta 2014

Kenkäostoksilla

Olipa mielenkiintoista yrittää metsästää uusia kenkiä jumppaan/salille. Kävin pyörähtämässä parissa urheilukaupassa, mutta mun 42 kokoiselle jalalle oli tarjolla vain miesten malliston kenkiä. Valmistajat eivät kuulemma tee niin isoja kokoja naisille tai sitten tuota kokoa ei vaan oltu otettu heille myytiin.

Tällä kertaa en tyytynyt miesten malliston väreihin ja kokoihin,vaan ajattelin kurkistaa vielä Prisman tarjonnan. Ja kas kummaa Prismassa oli lukuisia naisten fitnesskenkiä myös mun koossa :) Nämä Reebokit sitten lähti mukaan:

keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Kiloklubi taas käytössä :)

Ensimmäiset pari päivää ovat sujuneet hyvin :) Tosin kiloklubi suosittelisi minulle päivittäiseksi kalorimääräksi n. 1900 kcal. Niistä on hieman jääty, mutta nälkä ei ole kuitenkaan ollut. Kuitujen kanssa on vielä tekemistä, kiloklubin mukaan syömäni leivät saisivat olla paljon kuitupitoisempia. 

maanantai 17. helmikuuta 2014

Kun selkä on kipeä, liikuntalajit vaihtuu

Viime viikkoina liikuntani on ollut aika tylsää, kevyttä kävelyä joko lähipuiston poluilla tai kuntosalilla. Selkäni vihoittelee taas jostain syystä ja ainut mikä tuntuu auttavan on rauhallinen kävely. Kokeilin zumpata kotona, mutta ainakaan vielä selkä ei siitä oikein tykännyt.

Lisäksi paino masentaa välillä oikein kunnolla, edelleen ollaan lukemassa 106. Otin taas tilapäiseksi avuksi ruokien kirjaamisen ylös ja herkkupäivän :) Herkkujakin on tullut taas naposteltua useammin kuin kerran viikossa. Toivottavasti näin hiihtolomalla ollessani saisin taas jotain tolkkua tähän touhuun.

maanantai 3. helmikuuta 2014

Kunnon kohoaminen

On mukavaa huomata, että kunto on hiljalleen kohonnut. Kun aloitin kuntosalilla ja jumpissa käynnin, muistan hyvin kuinka rättiväsynyt ja poikki olin niiden jälkeen. 

Viime viikolla kävin pitkästä aikaa BailaMama Woman -tunnilla. Vielä syyskuussa vedin viimeiset kaksi biisiä tuskalla läpi, nyt jaksoin olla menossa mukana loppuun asti. Itse asiassa ei mulle tullut enää edes kunnolla hiki. Hauskaa siellä oli, niin kuin aina, mutta mieli tekisi löytää tuon tilalle jotain muuta. Mun salin muut( Lesmills) tunnit vaan tuntuvat olevan vielä liian rankkoja. Onneksi kuitenkin Sh'bamissa on vielä tarpeeksi haastetta :) Voisin kyllä uskaltautua "perinteiselle" RVP tai step-tunnille.